Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας





Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
  1. Επί αιτήματος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας για τη δημιουργία διάβασης πεζών επί της συμβολής: α) των οδών Ελευθερίας και Ερυθρού Σταυρού και β) Κώστα Νίτσου και Ελευθερίας.
  2. Επί αιτήματος Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας για τη δημιουργία διάβασης πεζών επί της συμβολής των οδών α) Ρόδων και Γράμμου και β) Ρόδων και Φιλελλήνων.
  3. Επί αιτήματος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ηγουμενίτσας – Φιλιατών – Παραμυθιάς – Νεράιδας για την παραχώρηση χώρου προσωρινής στάθμευσης των οχημάτων των μελών του (ΠΙΑΤΣΑ) επί της οδού Μιμνέρμου με κατεύθυνση προς την οδό 49 Μαρτύρων.
  4. Επί αιτήματος Χαρίση Χήτου για την χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος επί της οδού Γράμμου 67 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας λόγων αναπηρίας.
  5. Επί αιτήματος Ευάγγελου Βλάχου για την χορήγηση μίας θέσης στάθμευσης οχημάτων για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων έμπροσθεν της επιχείρησής του στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  6. Επί αιτήματος Κων/νου Τσουμάνη για την τοποθέτηση καθρέπτη (κάτοπτρου) στην παλαιά Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων για την ασφαλή είσοδο των οχημάτων από κάθετο δρόμο στην παλαιά Ε.Ο.
  7. Επί της με αριθμό 5/16.03.2016 απόφασης της Τ.Κ. Συβότων για την τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων πίσω από το Ξενοδοχείο Μπότσαρη για διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
  8. Επί αιτήματος Χαράς Φατούρου – Τζάφου για τη χορήγηση μίας θέσης στάθμευσης οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα & ΑμΕΑ) επί της οδού 23ης Φεβρουαρίου στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  9. Επί αιτήματος Κων/νου Παπαχαραλάμπους για την χορήγηση μίας θέσης στάθμευσης οχημάτων έκτακτης ανάγκης (π.χ. ασθενοφόρων & οχημάτων του Κέντρου Χρόνιων Παθήσεων) έμπροσθεν του Ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου «ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» επί της οδού Πατριάρχου Αθηναγόρα 1 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  10. Επί αιτήματος Κων/νου Κουφάλα για τη χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της οικίας του επί της οδού Βορ. Ηπέιρου 25 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  11. Επί αιτήματος Κων/νου Χριστόγερου για τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων σε στροφή επί της οδού έμπροσθεν της οικίας του στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας  Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.