Με 1,5 εκ. ευρώ ενισχύει η Περιφέρεια Ηπείρου τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία




Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού, και την καταπολέμηση των διακρίσεων και η προώθηση της ισότητας των ευκαιριών, η Περιφέρεια Ηπείρου -μέσω της χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ- ενισχύει με 1,5 εκ.ευρώ τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία. 
Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που λειτουργούν Κέντρα Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες (ΚΔΗΦ), καθώς και τα λοιπά Κέντρα που έχουν νομίμως αδειοδοτηθεί για την παροχή υπηρεσιών συναφών προς τα Κέντρα Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδα. 
Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι άτομα με κινητικές αναπηρίες ή με αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία οι οποίοι θα λαμβάνουν τις προαναφερόμενες παρεχόμενες υπηρεσίες στα ανωτέρω κέντρα. 
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2016. 
Για να πληροφορηθείτε τους αναλυτικούς όρους της προκήρυξης του Προγράμματος, κάντε κλικ ΕΔΩ



 
Με 1,5 εκ. ευρώ ενισχύει η Περιφέρεια Ηπείρου τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία  Με 1,5 εκ. ευρώ ενισχύει η Περιφέρεια Ηπείρου τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.