Ηγουμενίτσα: Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ξενοδοχείο “Angelika Pallas”



Την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, φοιτητές και καθηγητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο “Angelika Pallas”.
Δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά την οργάνωση και λειτουργία διαφόρων τμημάτων του ξενοδοχείου, όπως την Υποδοχή, την Οροφοκομία, το Συνεδριακό χώρο και τα Επισιτιστικά τμήματα του.

Στην επιτυχία της επίσκεψης συνέβαλλε σημαντικά ο κύριος Κωνσταντίνος Ρέβης, ο οποίος διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο του και την εμπειρία του για να μας ξεναγήσει στους χώρους του ξενοδοχείου, και τον ευχαριστούμε πολύ.



 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.