Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωσαν τρόφημα και υλικά για την Κιβωτό του Κόσμου



Εργαζόμενοι στις δομές του προγράμματος "βοήθεια στο σπίτι" Ηγουμενίτσας, Νέας Σελεύκειας και Καστρίου, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι Φιλοξενίας Κιβωτός του Κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων .

Οι εργαζόμενοι, με την βοήθεια υπηρεσιών, τοπικών επιχειρήσεων, σχολείων και απλών πολιτών, κατάφεραν και συγκέντρωσαν 64 κούτες με τρόφιμα, φάρμακα, απορρυπαντικά αλλά και σχολικά είδη για τα 57 παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου τα οποία και παρέδωσαν εχτές το πρωί.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.   

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους στις δομές του προγράμματος "βοήθεια στο σπίτι" για την πρωτοβουλία τους και ελπίζουμε να βρεθούν μιμητές.




Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωσαν τρόφημα και υλικά για την Κιβωτό του Κόσμου Ηγουμενίτσα: Συγκέντρωσαν τρόφημα και υλικά για την Κιβωτό του Κόσμου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.