Πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Σταυρούλας Μπραίμη και του Δημήτρη Μαμούρη στο σημερινό δικαστήριο

Την αθώωση της Δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραίμη καθώς και του πρ. Αντιδήμαρχου Δημήτρη Μαμούρη, αποφάσισε το τριμελές πλημμελειοδικείο στο σχετικό δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για την δήμαρχο και την ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος για τον πρ. Αντιδήμαρχο.

Το δικαστήριο έκρινε πως συντρέχουν λόγοι που συντελούν τις κατηγορίες και έτσι η υπόθεση πλέον είναι ιστορία.

Την παραπομπή της Σταυρούλας Μπραϊμη σε δίκη με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, είχε αποφασίσει ο εισαγγελέας Θεσπρωτίας, μετά από σχετική μήνυση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρη Μαρέτα για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο οικονομικών Δημήτρη Μαμούρη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο η δήμαρχος Σουλίου δεν ειχε προέβη στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες, για την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου, αφού δεν προχώρησε στην διοικητική αποβολή του τότε δημοτικού σύμβουλου, από την καταληφθείσα δημοτική περιουσία, συνολικής εκτάσεως 16 στρεμμάτων.

Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν στοιχειοθετήθηκαν με αποτέλεσμα το δικαστήριο να κρίνει πως δεν ζημιώθηκε ο δήμος και πως η δήμαρχος προεβει σε ολες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλεπόταν.

Πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Σταυρούλας Μπραίμη και του Δημήτρη Μαμούρη στο σημερινό δικαστήριο Πανηγυρική αθώωση και δικαίωση της Σταυρούλας Μπραίμη και του Δημήτρη Μαμούρη στο σημερινό δικαστήριο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.