Διαγωνισμός 1.000.000€ για τη καθαριότητα του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας




Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει με ανοιχτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την ανάθεση σύμβασης υπηρεσιών με αντικείμενο: «Καθαριότητα των Επιβατικών Σταθμών ΤΙ και Τ2, του Πυροσβεστικού Σταθμού και των λοιπών στεγασμένων χώρων του Λιμένα - Καθαριότητα των χώρων της χερσαίας ζώνης Λιμένων Ηγουμενίτσας, Πλαταριάς, Συβότων και Σαγιάδας αρμοδιότητας Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και αποκομιδή των απορριμμάτων από τη χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας» και με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάση τιμής. 
Η διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας είναι τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Προϋπολογισμός - Χρηματοδότηση: 780.000,006 (χοορίς Φ.Π.Α) ήτοι 967.200,006 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, και 0α βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑΕ 62.07 της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. για τα έτη 2017, 2018, 2019, 2020

Αναθέτουσα Αρχή για την ανωτέρω προμήθεια υπηρεσιών είναι ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε.. Η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί μεταξύ του Αναδόχου και του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας Α.Ε..

Δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης αυτής θα γίνει στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, στο «Τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων» της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σε δύο (2) ημερήσιες οικονομικές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας σε μία (1) ημερήσια και δύο (2) εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. Επίσης θα αποσταλεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενώ θα αναρτηθεί και σε εμφανές σημείο του Ο.Λ.ΗΓ..

Για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω www.eprocurement.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η παρούσα διακήρυξη (ήτοι 14/02/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00') Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες για χρονικό διάστημα εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακών ημερών, προσμετρούμενες από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών.

Γλώσσα προσφορών η Ελληνική

Εναλλακτικές προσφορές δεν θα γίνονται αποδεκτές

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής:

(α) Φυσικά ή νομικά πρόσωπα (β) Ενώσεις προμηθευτών (γ) Κοινοπραξίες προμηθευτών που πληρούν σε κάθε περίπτωση τους όρους και τις απαιτήσεις της διακήρυξης.

Οι Ενώσεις και οι Κοινοπραξίες δεν υποχρεούνται να λάβουν ορισμένη νομική μορφή προκειμένου να υποβάλλουν προσφορά. Η επιλεγείσα Ένωση ή Κοινοπραξία, υποχρεούται να πράξει τούτο εάν κατακυρωθεί σε αυτή η σύμβαση και της ζητηθεί από την Υπηρεσία. Εγγυητική επιστολή συμμετοχής: Κάθε προσφορά στο διαγωνισμό συνοδεύεται υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού από αυτόν από εγγυητική επιστολή συμμετοχής ύψους 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ποσού δεκαπέντε χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (15.600,006) και απευθύνεται στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής εκδίδεται από πιστωτικά ιδρύματα ήάλλα νομικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν σύμφωνα με τη νομοθεσία των κρατών μελών αυτό το δικαίωμα.

Τα αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά μόνο στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.eprocurement.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. και μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς, διαθέτουν δηλαδή σχετικά διαπιστευτήρια που τους έχουν χορηγηθεί (όνομα χρήστη και κοοδικό πρόσβασης) ύστερα από αίτησή τους, μέχρι και 10 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τους όρους καθώς και το τεύχος της διακήρυξης θα δίνονται στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9:00 -14:00 ) και στα τηλέφωνα : 26650 99335 - 99328, fax: 2665099330, αρμόδιος υπάλληλος κα Διαμάντη Χριστίνα, διεύθυνση Κεντρικός Επιβατικός Σταθμός Τ2, Νέο Λιμάνι, 46100 Ηγουμενίτσα. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί μέσω του διαδικτυακού τόπου (διαδικτυακής /ηλεκτρονικής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.


Διαγωνισμός 1.000.000€ για τη καθαριότητα του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας  Διαγωνισμός 1.000.000€ για τη καθαριότητα του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.