Πρόταση αιρετού ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας για μειωμένο εισιτήριο ΚΤΕΛ κατά 50% για τους εκπαιδευτικούς Π.Ε.Θετική ανταπόκριση συνάντησε η πρόταση του αιρετού εκπροσώπου του ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας, Κυριάκου Τσόδουλου προς τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας κ. Νάκο, η οποία αφορά στη μείωση της τιμής του εισιτηρίου του λεωφορείου κατά 50% για τους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται καθημερινά από τα Ιωάννινα προς τις Σχολικές Μονάδες της Θεσπρωτίας, έτσι ώστε να ανακουφιστούν οικονομικά από τις δαπάνες μετακίνησης. 
Με πρωτοβουλία του κ. Τσόδουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 και ο ίδιος ο πρόεδρος δήλωσε ότι θα εισηγηθεί θετικά στο Συμβούλιο της Κοινοπραξίας έτσι ώστε να υλοποιηθεί η μείωση του εισιτηρίου για τους εκπαιδευτικούς.


Πρόταση αιρετού ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας για μειωμένο εισιτήριο ΚΤΕΛ κατά 50% για τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. Πρόταση αιρετού ΠΥΣΠΕ Θεσπρωτίας για μειωμένο εισιτήριο ΚΤΕΛ κατά 50% για τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2017 Rating: 5

Σελίδες