Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των οδηγών και των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων. 

Η Έκθεση Τροχαίας, παρέμεινε ανοιχτή προς τους πολίτες, κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20-01- 2017 και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, εκπροσώπους φορέων και τοπικών αρχών, μέλη των σωματείων φορτηγών και ταξί καθώς και περίπου 1.200 μαθητές. 

Στο πλαίσιο της πενθήμερης λειτουργίας της Έκθεσης, οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, μέσα από διαδραστικά μέσα και χρήση προσομοιωτή σύγκρουσης, προκειμένου να αντιληφθούν πρώτον τη σπουδαιότητα χρήσης της ζώνης ασφάλειας και δεύτερον την οδηγική συμπεριφορά ενός οχήματος σε διάφορες συνθήκες οδήγησης. 

Ιδιαίτερη προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους και εκπαιδευμένους τροχονόμους, σε θέματα οδικής ασφάλειας, με στόχο την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής παιδείας. 

Στο πλαίσιο αυτό, στον χώρο της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Σελίδα 2 από 2 εκπαίδευσης του Νομού Θεσπρωτίας, ενώ στους μικρούς επισκέπτες διανεμήθηκαν φυλλάδια και έντυπα με συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.