Με ...συμβουλές προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ο Δήμος Ηγουμενίτσας




Μόνο με συμβουλές και συστάσεις προς τους πολίτες, προσπαθεί η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, να αντιμετωπίσει και το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα ζητάει από τον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του:
"Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, συνιστούμε στους πολίτες, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω του παγετού".

Ωστόσο τα προβλήματα, ακόμα και στο κέντρο της Ηγουμείτσας είναι σοβαρά, αφού κανένα μηχάνημα του Δήμου δεν είδαμε να κινείται το βράδυ, ώστε να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Όσο για αλάτι ούτε λόγος.

Ας ενημερώσει ο Δήμος του πολίτες, από που μπορούν να προμηθευτούν αλάτι, ώστε να καθαρίσουν μόνοι τους, τους δρόμους στις γειτονιές τους και τις αυλές του.

Δεκάδες είναι οι περιοχές όπου οι πολίτες αδυνατούν να μετακινηθούν με αυτοκίνητά τους.

Από το Μαυρούδι και το Καστρί, τον Παραπόταμο, τη Κόκλυζα, το Γκανί, μέχρι την Πέρδικα, τα Σύβοτα και το Μαργαρίτι.

Δικαιολογούμε τη Δημοτική Αρχή, μόνο στο κομμάτι, ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια να μοιράσουν τα χρήματα των απ' ευθείας αναθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα που μπορούν να δικαιολογήσουν το κατεπείγον, εχτές υπήρξε "στρογγυλό" τραπέζι εργολάβων και συμβούλων, ώστε να μοιράσουν τις δουλείες...


 
Με ...συμβουλές προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ο Δήμος Ηγουμενίτσας Με ...συμβουλές προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.