Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Νοσοκομείο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ)Το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης.

Ο Μάριος Κάτσης, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Δερδεμέζη καθώς και προϊσταμένους τμημάτων, βρέθηκε στους χώρους της νέας πτέρυγας καθώς και στο νεοσύστατο τμήμα επαγόντων περιστατικών.

Τα βέλη του βουλευτή Θεσπρωτίας, στράφηκαν προς τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή το δημοσίευμα της Guardian, που χαρακτήριζε το εθνικό σύστημα υγείας, ως σύστημα υπό κατάρρευση.
“Η σημερινή επίσκεψη στο Γ.Ν ΦΙΛΙΑΤΩΝ αποτελεί την έμπρακτη απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ και στον Guardian”, σχολίασε ο Μάριος Κάτσης και τονισε πως “συνεχίζουμε την αναβάθμιση των δομών Υγείας της Θεσπρωτίας με την λειτουργία της νέας πτέρυγας και του ΤΕΠ στους ΦΙΛΙΑΤΕΣ καθώς και τις νέες προσλήψεις προσωπικού μετά από 6 χρόνια ξηρασίας“.Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Νοσοκομείο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ) Επίσκεψη Μάριου Κάτση στο Νοσοκομείο Φιλιατών (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2017 Rating: 5

Σελίδες