Επίσκεψη του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας



Εχτές Δευτέρα 30/01/2017 και ώρα 13:30, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κος Γ εώργιος Καββαθάς επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κος Πάσχος Αλέξανδρος και η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου.

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος και η Διοικητική Επιτροπή αφού ευχαρίστησαν τον κο Καββαθά για την τιμή της επίσκεψής του, συζήτησαν μαζί του επιχειρηματικά ζητήματα που απασχολούν όλους τους κλάδους όπως το ασφαλιστικό και την φορολόγηση καθώς και θέματα εμπορίου. 
Τέλος ο κος Καββαθάς απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων του τοπικού Τύπου.

Με την ολοκλήρωσή της επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρέδωσε στον κο Καββαθά αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του Επιμελητηρίου που αποτελεί αντίγραφο αρχαίου νομίσματος του Κοινού των Θεσπρωτών και μια πλήρη σειρά προωθητικών εντύπων τουρισμού και προϊόντων της περιοχής καθώς επίσης και δείγματα τοπικών προϊόντων.

Ο κος Καββαθάς ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία, δήλωσε την άριστη συνεργασία του ιδίου και της ΓΣΕΒΕΕ με το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, το έμβλημα του οποίου θα κοσμεί πλέον το γραφείο του στην έδρα της ΓΣΕΒΕΕ και ανταπέδωσε την χειρονομία παραδίδοντας στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου την ασημένια καρφίτσα πέτου με το οικόσημό της.


 
Επίσκεψη του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Επίσκεψη του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.