ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ



Η Διεύθυνση του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των πολλαπλών πολιτιστικών του δραστηριοτήτων ανακοινώνει την σύσταση χορωδίας ενηλίκων. 

 Η επαφή μας με την τέχνη είναι λυτρωτική. 

Σε όποια ηλικία ή περίοδο της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε, η ενασχόληση με τις τέχνες μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή μας. 

Η ίδρυση της χορωδίας ενηλίκων δεν αποσκοπεί μόνο σε εκδηλώσεις, συναυλίες και παρουσιάσεις, αλλά κυρίως στην ανακάλυψη της εσώτερης φωνής μας, στη σύνδεσή μας με τα συναισθήματά μας, στην ψυχική και πνευματική μας ανάταση. 

Μέσα από αναπνευστικές ασκήσεις, μαθήματα ορθοφωνίας, ασκήσεις ρυθμικής και μελωδικής αγωγής οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στο σωστό χορωδιακό τραγούδι. 

Η επαφή με τη μουσική θα είναι διαφορετική και το ρεπερτόριο μας θα το ανακαλύψουμε μαζί, σύμφωνα με το τι ταιριάζει στην ψυχή της ομάδας μας. 

Υπεύθυνη διδασκαλίας θα είναι η καθηγήτρια μονωδίας κ. Σταματίνα Καρύδη. 

Τα μαθήματα Χορωδίας είναι ομαδικά και τα μηνιαία δίδακτρα εντελώς συμβολικά. 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο του ωδείου. 

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα: 2665021034, 6949208570. 


ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.