Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης και το κτίριο της Διεύθυνσης στην Ηγουμενίτσα





Με την τοποθέτηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας κ. Ηλία Ντόντη, πριν περίπου ένα χρόνο, ως συνήθως, επικοινώνησα με φίλους και συναδέλφους μου στα Γιάννενα, για να με πληροφορήσουν για τον αστυνομικό βίο του νέου διευθυντή.

Η απάντηση τους, ήταν σχεδόν copy paste.

"Πρώτο του μέλιμα είναι η φροντίδα των υφισταμένων του".

Και αποδείχθηκε πως είχαν απόλυτο δίκιο.  

Τις τελευταίες ημέρες, εάν επισκεφθείς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, νομίζεις ότι μπαίνεις σε καινούριο κτίριο, τουλάχιστον εσωτερικά.

Εμφανείς οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στους διαδρόμους και στα γραφεία, μη θυμίζοντας σε τίποτε το παλαιό μωσαϊκό που υπήρχε από κατασκευής κτιρίου και την παλαιά μαρμαρόστρωση.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας Ηλίας ΝΤΟΝΤΗΣ με μικρές χορηγίες που ζήτησε και έλαβε, τόσο από τους Δήμους του Νομού όσο και από τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ. αλλά και με προσωπική εργασία των ίδιων των αστυνομικών, έφεραν ένα σχετικά πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα. 

Επίσης, ένα ποσό χορηγήθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά από προσωπική παρέμβαση όπως μάθαμε, του συντοπίτη μας Στρατηγού στην Αθήνα πλέον, Βασίλη Τσίγκου.

Δεν έχουμε παρά να επαινέσουμε τέτοιες προσπάθειες, που αν μη τι άλλο, καταδεικνύουν το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου Αστυνομικού Διευθυντή για τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας του υφιστάμενού του προσωπικού αλλά και της προσφοράς στους προσερχόμενους στην Αστυνομία πολίτες γενικά. 

Οι εργασίες συνεχίζονται και καταβάλλονται προσπάθειες όπως μαθαίνουμς, για την μεταφορά των κρατητηρίων στο ισόγειο του κτιρίου από τον υφιστάμενο χώρο, έμπροσθεν της Τροχαίας αλλά και την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων σε ολόκληρο το κτήριο.


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης και το κτίριο της Διεύθυνσης στην Ηγουμενίτσα Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης και το κτίριο της Διεύθυνσης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.