Στους δρόμους οι αγρότες της Σαγιάδας - Αύριο η πρώτη συγκέντρωση




Η ζωή μας, όλων εμάς, των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων, πτηνοτρόφων, αμπελουργών και αγροτών, χρόνο με το χρόνο χειροτερεύει. 

Το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι μια σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. 

Αμέτρητες οι δυσκολίες , πολλαπλά τα εμπόδια για να μείνουμε στην παραγωγή. 

Η ζωή μας, αντιμετωπίζει μεγάλα εμπόδια και δυσκολίες. 

Χρόνο με το χρόνο η κατάσταση γίνεται χειρότερη, το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι μια πραγματικότητα. 

Διαπιστώνουμε μεγάλες απώλειες στα εισοδήματα μας από την άγρια φορολογία, πουλάμε σε εξευτελιστικές τιμές τα προϊόντα στους μεγαλέμπορους, αγοράζουμε πανάκριβα ότι μέσα και εφόδια χρειάζεται η παραγωγή μας, είμαστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό, τράπεζα και εφορία μας κυνηγάνε και απειλούν με κατασχέσεις σπίτια και χωράφια, δεν τολμάμε να αρρωστήσουμε γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα πανάκριβα ασφάλιστρα στον ΟΓΑ. 

Όλο και περισσότεροι αγωνιούμε αν θα παραμείνουμε στο χωράφι. 

Για όλα αυτά και άλλα ακόμη έλα να μιλήσουμε, έλα να σχεδιάσουμε, έλα να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Να μετατρέψουμε την οργή και αγανάκτηση σε αγώνα. 

Σε άλλες πόλεις οι αγρότες το κάνουν, δείχνουν τα δόντια τους. 
Μπορούμε και εμείς. 

Κανένας δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει την άγρια αυτή επίθεση στο εισόδημα και στα δικαιώματα μας που με το 3 ο μνημόνιο και την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική μεγαλώνει τα ζόρια μας. 

Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία για να ενημερώσουμε, να γίνουμε περισσότεροι, να ενώσουμε τις φωνές μας με τους υπόλοιπους αγρότες απέναντι στο ξεκλήρισμα, για να επιβιώσουμε. 

Όλοι στην ανοιχτή συγκέντρωση των αγροτών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ 12 Μ.Μ.  
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΩΝ  
ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙ  (πρώην δημαρχείο)

Επιτροπή Αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων Σαγιάδας


 
Στους δρόμους οι αγρότες της Σαγιάδας - Αύριο η πρώτη συγκέντρωση Στους δρόμους οι αγρότες της Σαγιάδας - Αύριο η πρώτη συγκέντρωση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.