Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (+ΦΩΤΟ)




Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς, παρουσία πυροσβεστικών υπάλληλων και των οικογενειών τους καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.

Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν: H δημάρχους Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο διοικητής και υποδιοικητή της Π. Υ. Ηγουμενίτσας κ.κ. Γκιοκας Λεωνίδας και Πανταζη Ευάγγελου αντίστοιχα, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μπάτσης Θεόδωρος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι μουσικοί: Αποστολίδης Απόστολος, Μακρής Σπύρος, Σακης Τσιγκος, Λακας Ηλίας, Μπατσης Θωμάς, Γεωργίου Χρύσιηδα, Λαγουρης Σάκης και Ευάγγελος Αηδονης

Στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά. Δειτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου καθώς και χαρακτηριστικές εικονες απο την εκδήλωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιας:




















Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (+ΦΩΤΟ) Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.