Ειρήνη υμίν… - Του Πέτρου Μίντζα




Με την παρούσα θα ήθελα να τονίσω με έμφαση ότι: 
Όλες οι δημόσιες παρεμβάσεις μου τόσο μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «Τα Νέα των Φιλιατών» όσο και μέσα από τις τοπικές ιστοσελίδες, έχουν ως στόχο, να αναδείξουν τα ζωτικής σημασίας προβλήματα που ταλανίζουν την εγκαταλειμμένη περιοχή μας και τους ανθρώπους της, προκειμένου να πληροφορήσω τους συντοπίτες μου και να αφυπνίσω τους αρμόδιους για να δρομολογήσουν λύσεις . 

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον πονεμένο τόπο μου και μακριά από κομματικές παρωπίδες και λογικές του παρελθόντος που έχουν φτάσει τον τόπο μας ως εδώ. 

Δίνω -χωρίς μικροπολιτικές μιζέριες -με αξιοπρέπεια και εντιμότητα τον ανιδιοτελή αγώνα μου, ασκώντας πάντα καλόπιστη, δίκαιη, αμερόληπτη και εποικοδομητική κριτική, στους εκπροσώπους των τοπικών κρατικών φορέων, της τοπικής και της κεντρικής εξουσίας. 

Με σκοπό να συμβάλω στη βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητας των συντοπιτών μας, που είναι ξεχασμένοι και ταλαιπωρούνται αφάνταστα από την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνώντων. 

 Ειδικότερα, όσον αφορά την πρόσφατη παρέμβασή μου για τους κλυδωνισμούς στις σχέσεις του ιατρικού προσωπικού και των διοικούντων του νοσοκομείου Φιλιατών.

Πρέπει να πω με απόλυτη βεβαιότητα, ότι, δεν κρύβει κανενός είδους σκοπιμότητα. 

Και δεν υπήρχε καμία πρόθεση να θίξω πρόσωπα και να εμπλακώ στη δικαστική διαμάχη - την οποία πληροφορήθηκα εκ των υστέρων - που έχει ξεσπάσει μεταξύ των διοικούντων και γιατρού του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Τελειώνοντας διευκρινίζω ότι: 
Με το σχόλιο μου αυτό, ήθελα να δημοσιοποιήσω το υπαρκτό –πολύ σοβαρό θέμα της κόντρας που υπάρχει μεταξύ ορισμένων γιατρών και των Διοικούντων του νοσοκομείο, για έναν και μόνο λόγο. 

Να προκαλέσω την παρέμβαση κάποιου αρμόδιου, προκειμένου να σπεύσει άμεσα για να αποτρέψει την αποδυνάμωσή του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω υποβάθμιση του επιπέδου των παρεχομένων ιατρικών υπηρεσιών! 

Ευελπιστώ ότι η κραυγή αγωνίας που εξέφρασα με τη δημόσια παρέμβαση μου, να έφτασε στα αυτιά των αρμοδίων! 

Ίδωμεν ! 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Πέτρος Μίντζας.


Ειρήνη υμίν… - Του Πέτρου Μίντζα Ειρήνη υμίν… - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.