Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου προς το Δήμο Ηγουμενίτσας




ΑΘΗΝΑ, 3-2-2017
ΠΡΟΣ:
κον Ιωάννη Λώλο
Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
Σουλίου 3 Ηγουμενίτσα

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε
Μετά από καταγγελίες μελών μας που λειτουργούν εφημερίδες την περιοχή σας και αποκλείονται από τις δημοσιεύσεις των διακηρύξεων και προκηρύξεων του Δήμου σας, σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν. 3548/2007 η ισοκατανομή των δημοσιεύσεων, είναι υποχρεωτική και ορίζεται βάσει του Άρθρου, παρ. 1 εδάφιο α παραπάνω Νόμου όπου αναφέρεται: «Οι περιλήψεις των διακηρύξεων και προκηρύξεων του εδαφίου α’ της παραγράφου 3 του άρθρου 1 καταχωρίζονται υποχρεωτικά, με κριτήριο την προβλεπόμενη από τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν. 2328/1995 (ΦΕΚ 159 Α΄) ίση κατανομή».

Η καταστρατήγηση του Νόμου, δύναται να επιφέρει κυρώσεις σε βάρος του φορέα, εν προκειμένω του Δήμου σας, που ανέρχεται σε χρηματικό πρόστιμο, ύψους μέχρι δέκα (10.000) χιλιάδων ευρώ, ενώ σε περίπτωση υποτροπής, το ανώτατο αυτό όριο μπορεί να διπλασιάζεται (Ν. 3548/2007, άρθρο 5).

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ


 
Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου προς το Δήμο Ηγουμενίτσας Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου προς το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.