Ημερίδα στην Ηγουμενίτσα με θέμα "Επιλεκτικότητα και Άρνηση Πρόσληψης Τροφής σε Παιδιά με Τυπική Ανάπτυξη"




Ένα θέμα που είναι γίνεται ακόμη πιο συχνό τα τελευταία χρόνια θα συζητηθεί την Δευτέρα 06-02-2017 και ώρα 17:00 στον ιδιωτικό Βρεφονηπιακό-Παιδικό σταθμό και Νηπιαγωγείο DISNEYLAND στα Αμπέλια Ηγουμενίτσας. 

Η άρνηση της τροφής είναι συχνό φαινόμενο πλέον στα παιδιά και με τυπική ανάπτυξη, πράγμα που μπορεί να επηρεάζει την άρθρωση, την προσοχή, την συγκέντρωση όπως και την υγιεινή του στόματος του κάθε παιδιού. 

Στην ομιλία αυτή ο Λογοθεραπευτής Τάσος Μώκας, θα μας αναλύσει όλες αυτές τις παραμέτρους, γιατί συμβαίνει, πως μπορεί να επηρεάσει ένα κακό πρότυπο σίτισης, μια κακή διατροφή στην εν γένει ψυχοσυναισθηματική και μαθησιακή ανάπτυξη ενός παιδιού. 

Μέσα από την συζήτηση που θα ακολουθήσει με τον ειδικό θα αναλύσουμε επιπλέον, ποια ομάδα παιδιών είναι πιθανόν να ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία των παιδιών και ποιες συνήθειες της ελληνικής οικογένειας μπορούν να επεκτείνουν τις δυσκολίες.


Ημερίδα στην Ηγουμενίτσα με θέμα "Επιλεκτικότητα και Άρνηση Πρόσληψης Τροφής σε Παιδιά με Τυπική Ανάπτυξη" Ημερίδα στην Ηγουμενίτσα με θέμα "Επιλεκτικότητα και Άρνηση Πρόσληψης Τροφής σε Παιδιά με Τυπική Ανάπτυξη" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.