Την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας




Συνάδελφε οικοδόμε, 
Έλληνα και μετανάστη, εσύ που ζεις χρόνια τώρα τον εφιάλτη της ανεργίας, που βιώνεις την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, που καθημερινά αναρωτιέσαι που θα πάει αυτή η κατάσταση, τι θα γίνει, πως θα επιβιώσεις εσύ και τα παιδιά σου, η οικογένεια σου, που καθημερινά ακούς και βλέπεις στα δελτία ειδήσεων την επίθεση της κυβέρνησης και των «θεσμών» της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. να συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση. 

Επίθεση που δυναμώνει με νέες ανατροπές στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, στο δικαίωμα σου να συνδικαλίζεσαι και να απεργείς, με νέα φοροληστεία για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. 

 Έχεις χρέος απέναντι σε όλα αυτά που άλλοι αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα, να εναντιωθείς, να ξεσηκωθείς και να φωνάξεις: φτάνει πια ως εδώ, θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος. 

Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς. 

Συνάδελφε , 
η Διοίκηση του συνδικάτου σε καλεί να πάρεις μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μάρτη και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, για να συζητήσουμε για όλα τα παραπάνω και να αποφασίσουμε συλλογικά πως θα οργανώσουμε την πάλη μας, πως θα απαντήσουμε συλλογικά και οργανωμένα στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή – αντεργατική επίθεση. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας Την Κυριακή η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.