Η "λύση" του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα σκουπίδια στο Καστρί (+ΦΩΤΟ)



Στις 17 Ιανουαρίου 2017, είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ, μετά από καταγγελία κατοίκων, για τη κατάσταση με τα σκουπίδια στο Καστρί Ηγουμενίτσας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Στο ρεπορτάζ μας, είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από σημείο του χωριού όπου υπήρχαν κάδοι και οι οποίοι ήταν ξεχειλισμένοι από σκουπίδια, τα οποία είχαν διασκορπιστεί και έξω από αυτούς.

Σύμφωνα με τη τότε καταγγελία, τα σκουπίδια και τα μπάζα βρίσκονταν στο σημείο από την 1η Ιανουαρίου.

Εχτές Δευτέρα 6/2/2017, ένα μήνα δηλαδή περίπου μετά, επισκεφθήκαμε το σημείο για να διαπιστώσουμε εάν ο Δήμος Ηγουμενίτσας ασχολήθηκε με το θέμα και απομάκρυνε τα σκουπίδια.

Αυτό που αντικρίσαμε όμως, δεν το περιμέναμε ούτε εμείς, που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αδιαφορία και την "τεμπελιά" της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου καθαριότητας κ. Λώλη.

Η ευφάνταστη "λύση" που έδωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ήταν να απομακρύνει από σημείο τους κάδους, τιμωρώντας (;) με τον τρόπο αυτό τους κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

Δεν μπήκε καν στον κόπο να απομακρύνει τόσο τα σκουπίδια όσο και τα μπάζα από το σημείο.

Ηθικό δίδαγμα;

"Όποιος ζητάει τα πολλά, χάνει και τα λίγα".

Οι κάτοικοι του Καστρίου που ζητούσαν καλύτερη καθαριότητα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, βρέθηκαν στο τέλος και χωρίς κάδους.

Έτσι. Για να μάθουν να ... ζητάνε και να διαμαρτύρονται.



Η "λύση" του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα σκουπίδια στο Καστρί (+ΦΩΤΟ) Η "λύση" του Δήμου Ηγουμενίτσας για τα σκουπίδια στο Καστρί (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.