Τιμήθηκε ο αντιστράτηγος ε.α. Βασίλης Τσίγκος από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας




 
Είναι γνωστή και αναγνωρισμένη η προσφορά του Φιλιαταίου (από την Πόβλα) αντιστρατήγου ε.α Βασίλη Τσίγκου, τόσο στην αστυνομία, απ' όπου αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις με το βαθμό του υποστρατήγου, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς για πολλά χρόνια υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας. 
Και αυτή η προσφορά του, σ' όλες τις εκφάνσεις της, έχει έντονα ηθικά χαρακτηριστικά. Κάτι, που γίνεται εύκολα παραδεκτό και από τους συναδέλφους του και από τους πολίτες. 
Δίκαια, λοιπόν, κατά τον ετήσιο χορό της, τον βράβευσε η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας. 
Ο Βασίλης Τσίγκος υπήρξε από τους αξιωματικούς εκείνους, που έβαλαν την πινελιά τους στη διαμόρφωση μιας αστυνομίας με κύρος. 
Το βραβείο του απένειμε ο δραστήριος πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Νάκος, ενώ παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Χρήστος Μαυραγάνης, ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου υποστράτηγος Κων/νος Σκούμας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης, οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς κ. ά. 


 
Τιμήθηκε ο αντιστράτηγος ε.α. Βασίλης Τσίγκος από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας  Τιμήθηκε ο αντιστράτηγος ε.α. Βασίλης Τσίγκος από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.