O μαθητής του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας Σταύρος Βιρβίλης, στη Μαθηματική Ολυμπιάδα





O μαθητής της Γ' Τάξης του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας Σταύρος Βιρβίλης, διακρίθηκε στον 77ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και θα συμμετάσχει στην 34η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα "Αρχιμήδης" που θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στην Αθήνα.

Ο μαθητής πέρασε με επιτυχία τα, ομολογουμένως δύσκολα, διαγωνίσματα των δύο προηγούμενων φάσεων του "Θαλή" και του "Ευκλείδη:

Εξεταστέα ύλη για τον πρώτο διαγωνισμό "ΘΑΛΗΣ" για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης του Π.Ι. για τα Μαθηματικά.

Εξεταστέα ύλη για τον δεύτερο διαγωνισμό "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" για κάθε τάξη είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων καθώς και η διδακτέα ύλη του Α' τριμήνου αυτής της τάξης σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης του Π.Ι. για τα Μαθηματικά.

Εξεταστέα ύλη για τον τρίτο διαγωνισμό "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ" και τον «Προκριματικό διαγωνισμό» θεωρείται η ύλη των Διεθνών Μαθηματικών Ολυμπιάδων.

Το Σταύρο θα συνοδεύουν στην προσπάθειά του στην Αθήνα, τα συγχαρητήρια και οι ευχές των γονιών του Όλγας και Κώστα, των καθηγητών του, των συμμαθητών του, αλλά και όλων των Θεσπρωτών για "Καλή Επιτυχία" και πρόκριση και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα!


 
O μαθητής του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας Σταύρος Βιρβίλης, στη Μαθηματική Ολυμπιάδα O μαθητής του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας Σταύρος Βιρβίλης, στη Μαθηματική Ολυμπιάδα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.