Στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για ενημέρωση, η τροχαία




Σήμερα στο σχολείο μας (2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας) είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας τον Αστυνόμο Α΄ Οικονόμου Ανδρέα, την Ανθυπαστυνόμο Θεοχάρη Ζωή, τον Αρχιφύλακα Μπότζιο Κων/νο και τον Υπαστυνόμο Β΄Σμυρνόγλου Σταύρο. 

Τα μέλη της τροχαίας που επισκέφτηκαν το σχολείο μας ύστερα από πρόσκληση μας και με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ευαισθητοποίηση των οδηγών και των μαθητών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές ενημερώθηκαν πρακτικά για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και έκαναν χρήση προσομοιωτή σύγκρουσης, προκειμένου, μέσα από τη βιωματική μάθηση, να αντιληφθούν πρώτον τη σπουδαιότητα χρήσης της ζώνης ασφάλειας και δεύτερον την οδηγική συμπεριφορά ενός οχήματος σε διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας για την εημέρωη που μας παρείχαν.


 
Στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για ενημέρωση, η τροχαία Στο 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας για ενημέρωση, η τροχαία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.