Ο Θεσπρωτός Σάκης Χίσσας από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς και αθλίατρους στην Ελλάδα





Ο Θεσπρωτός Σάκης Χίσσας από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς και αθλίατρους στην Ελλάδα, είναι ένας ιατρός (διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Metropolitan), που πραγματικά ξεχωρίζει και έχει κεδρίσει, όχι άκοπα, διεθνή ακτινοβολία και την εμπιστοσύνη όλων. 
Όχι μόνο για το πάθος του προς το λειτούργημά του, αλλά και για το πάθος του προς τον άνθρωπο ως ψυχική ύπαρξη. 
Πρωτοπόρος (εφάρμοσε στη χώρα μας μέθοδο ρομποτικής χειρουργικής στο γόνατο) και ανθρωπιστής, με διεθνή αναγνώριση και ξεκάθαρο επιστημονικό και ηθικό στίγμα... 
Η επιστημονική του πληρότητα, συνδυασμένη με το ήθος του, είναι το μυστικό της επιτυχίας του, αλλά και της δράσης του. Από τα μαθητικά του χρόνια, ανήσυχος και αναζητητής (υπήρξε πρωταθλητής στο βάδην), έως και σήμερα, που έχει καταξιωθεί στο χώρο του, πρεσβεύει και υπερασπίζεται ανθρωπιστικές αρχές και αξίες. 
Έχει μάθει να βλέπει τη ζωή, όπως είναι, αλλά χωρίς εκείνη την αθεράπευτη μηδενιστική αξία, που αποσυνθέτει. 
Αλλά αντίθετα πιστεύει σταθερά ότι κάτι καλό μπορεί να βγει από τον άνθρωπο και την κοινωνία. 
Στηρίζεται στο παρόν και βάζει τα δυνατά του για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενός καλύτερου μέλλοντος. 
Εγκολπώνεται τις ιατρικές εφαρμογές και τις κατευθύνει αρμονικά και ουμανιστικά προς το στόχο: την καλυτέρευση και τον ευγενισμό της ζωής, τον μεγαλύτερο ακόμη εξανθρωπισμό του ανθρώπου. 


 
Ο Θεσπρωτός Σάκης Χίσσας από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς και αθλίατρους στην Ελλάδα Ο Θεσπρωτός Σάκης Χίσσας από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς και αθλίατρους στην Ελλάδα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.