Απών λόγω υγείας το πρωί στο δικαστήριο, παρών στην κομματική εκδήλωση το απόγευμα


Δεν κατάφερε να παρουσιαστεί το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2017, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ο  Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ.Ηλίας Λώλης αφού δήλωσε  ασθένεια, σύμφωνα με τη βεβαίωση ασθενείας που κατέθεσε η νομική σύμβουλος του Δήμου, υποθέτουμε από νοσηλευτικό ίδρυμα, όπως άλλωστε προβλέπει και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας με το 349 άρθρο του*.

Η υπόθεση που θα εκδικαζόταν αφορούσε την παραβίαση της νομοθεσίας περί περιβάλλοντος, με κατηγορούμενους τον Αντιδήμαρχο  Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής κ. Ηλία Λώλη και τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο,


Ο Αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λώλης, βρέθηκε στις 20.00 της ίδιας μέρας, στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κέντρο της Ηγουμενίτσας.
 

Μπορεί ο κ. Λώλης, να μην κατάφερε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της δικαιοσύνης και να βρεθεί ενώπιον των δικαστών, κατάφερε όμως να παρευρεθεί στην κομματική εκδήλωση του κόμματός του, λίγες ώρες αργότερα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο της εκδήλωσης.

* Σύμφωνα με 349 άρθρο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την αναβολή σε ποινική δίκη, "η αναβολή που χορηγείται με αίτημα διαδίκου, για λόγο που αφορά αυτόν ή το συνήγορό του, δεν μπορεί να υπερβεί τους τρεις μήνες και διατάσσεται μόνο για σοβαρούς λόγους υγείας, οι οποίοι αποδεικνύονται με έγγραφο νοσηλευτικού ιδρύματος, ή λόγους ανώτερης βίας"

Η υπόθεση τελικά, λόγω της ασθενείας του κ. Λώλη, πήρε αναβολή για την 13η Οκτωβρίου 2017.
Σε περίπου 7 μήνες δηλαδή από σήμερα.

Απών λόγω υγείας το πρωί στο δικαστήριο, παρών στην κομματική εκδήλωση το απόγευμα Απών λόγω υγείας το πρωί στο δικαστήριο, παρών στην κομματική εκδήλωση το απόγευμα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.