Θεσπρωτία: Εγγραφές μαθητών σε Νηπιαγωγεία και στην Α' τάξη του Δημοτικού Σχολείου





Η Δ/νση Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς και. κηδεμόνες ότι οι εγγραφές μαθητών/τριών για πρώτη φορά στο Νηπιαγωγείο και την πρώτη (Α') τάξη του Δημοτικού Σχολείου γίνονται αποκλειστικά από 1 έως 20 Μαΐου (παρ.2α, άρθρο 35 του Νόμου 4386/2016 «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις»).

Για το σχολικό έτος 2017-2018 οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 2017.

Στην Α' Δημοτικού εγγράφονται όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το 2011. 
Οι αιτήσεις εγγραφής από τους γονείς και τους κηδεμόνες θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής τους.

Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2012 και 2013. Οι αιτήσεις εγγραφής από τους γονείς και τους κηδεμόνες θα γίνονται δεκτές στο Νηπιαγωγείο της περιοχής τους. Δίνεται η δυνατότητα σε όσους γονείς και κηδεμόνες επιθυμούν, να εγγράφουν τα παιδιά τους στο υπό ίδρυση 9ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας (Οικισμός Εθνικής Αντιστάσεως), ανεξάρτητα από τη διεύθυνση κατοικίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα πλησιέστερα στην κατοικία σας Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία.


Θεσπρωτία: Εγγραφές μαθητών σε Νηπιαγωγεία και στην Α' τάξη του Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτία: Εγγραφές μαθητών σε Νηπιαγωγεία και στην Α' τάξη του Δημοτικού Σχολείου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.