Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας





Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας στις 24 Απριλίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου(οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
Έκφραση γνώμης επί του προτεινόμενου σχεδίου παραχώρησης τμημάτων της χερσαίας ζώνης από τον Ο.Λ.ΗΓ. στον Δήμο Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στη διαδικασία ωρίμανσης έργων αστικού ηλεκτροφωτισμού μέσω του μηχανισμού ELENA που προωθείται από την Περιφέρεια Ηπείρου.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Ενημέρωση για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Α’ τρίμηνο 2017 (άρθρο 72 παρ.1 εδ. β του Ν.3852/2010).-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2017.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση εκμίσθωσης μετά από δημοπράτηση του δημοτικού ακινήτου με την ονομασία «ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» Τ.Κ. Πέρδικας.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Απευθείας εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στη θέση «Λούτσα» Τ.Κ. Πέρδικας μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς για σταυλικές εγκαταστάσεις.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Καταβολή εξόδων κηδείας υπαλλήλου Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Επί αιτήσεως Κωνσταντίνου Γουρνάρη περί ανάκλησης της με αριθμό 346/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και διαγραφή οφειλής.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση εκποίησης μετά από δημοπράτηση κατασχεμένων κινητών (τραπεζοκαθισμάτων).-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση εξόδων για τις εκδηλώσεις του εορτασμού Αγίου Γεωργίου.-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση συνδιοργάνωσης ημερίδας με το ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα «Η Εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στον Τουρισμό» και διάθεση πίστωσης.-Εισηγητής: Δήμαρχος.
Έγκριση συνεργασίας με το ΚΠΕ Φιλιατών για την έκδοση βιβλίου και διάθεση πίστωσης.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Έγκριση διάθεσης χώρων κτιρίου Παλαιού Δημαρχείου Συβότων Τ.Κ. Πλαταριάς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαταριάς για χρήση δανειστικής βιβλιοθήκης.-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση δημοπράτησης κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας στη παραλία «ΔΕΗ» της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως χώρος εκκίνησης θαλάσσιων μέσων αναψυχής.-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 4.100,00τμ από το με αριθ. 504 κοινοτικό χερσολίβαδο στην Τ.Κ. Καστρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.
Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 5.313,52τμ από το με αριθ. 395 κοινοτικό τεμάχιο Αγροκτήματος Συκοχώρι – Καρτέρι στην Τ.Κ. Καρτερίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό ζώων.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 4.417,32τμ από το με αριθ. 10α Αγροκτήματος Σπαθαραίων της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Εισήγηση της Ε.Π.Ζ, σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπρασία έκτασης εμβαδού 1.865,05τμ από το με αριθ. 444 τεμάχιο αγροκτήματος Φασκομηλιάς Διανομής 1956 που αναθεωρήθηκε το 1974 – 1976 στην Τ.Κ. Φασκομηλιάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για γεωργική καλλιέργεια.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΣΤΙΑΝΙΩΤΙΚΑ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΕΡΙΞ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου “ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ–ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για τα επόμενα δυόμιση έτη (άρθρο 76 Ν.3852/2010).-Εισηγητής: Δήμαρχος.
Δημιουργία Δημοτικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) στον Δήμο μας και ετήσια συντήρηση του λογισμικού του Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Έγκριση μετακίνησης του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Πάκου Δημήτριου στην Λάρισα για συνάντηση με την προϊσταμένη αρχή των ΚΔΑΠ.-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Φεστιβάλ “Tipicita in Blu” στην Ancona της Ιταλίας 25 – 28 Μαΐου 2017, στο οποίο η πόλη της Ηγουμενίτσας συμμετέχει ως «τιμώμενη πόλη».-Εισηγητής: Δήμαρχος.



Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.