Ηγουμενίτσα: Ο πατέρας της γυναίκας που πυροβολήθηκε μιλά στο protothema.gr





«Είναι σοκαρισμένη η κόρη μου μετά από όλο αυτό το συμβάν. Έζησε μεγάλο τρόμο γιατί είδε τον άντρα της να την πυροβολεί. Από ότι μπόρεσε να μου πει η κόρη μου είναι ότι πήγε να συναντηθεί με το θύμα για να μιλήσουν, δεν έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν γνωρίζω και περισσότερα πάνω σε αυτό. 
Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου είναι σε διάσταση πολύ καιρό τώρα με το γαμπρό μου. 
Είχε προβλήματα μέσα στο γάμο με τον άντρα της πολλά χρόνια που δεν μπόρεσαν τελικά να τα λύσουν. Και μάλιστα έγιναν πιο έντονα τα προβλήματα όταν αποφάσισε η κόρη μου να δουλέψει για να καλυτερέψει τα οικονομικά στην οικογένεια. 
Πιθανόν, του γαμπρού μου να μην του άρεσε αυτό και να ζήλευε. Εγώ σαν πατέρας, τους συμβούλευα να μην διαλύσουν το γάμο τους λόγω παιδιών αλλά η κόρη μου δεν άντεχε και το τελευταίο καιρό έμενε στο σπίτι μου. 
Είχανε πάρει την απόφαση να μην προχωρήσουν ακόμα σε διαζύγιο γιατί η εγγονή μου δίνει πανελλήνιες και δεν θέλαμε να ταράξουμε τη ψυχολογία του παιδιού. 
Έτσι αποφάσισε και η κόρη μου να κάνει υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις της κόρης της», λέει στο protothema.gr ο πατέρας της.


«Όσο για τον γαμπρό μου, δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακός άνθρωπος. Και δουλευταράς ήταν και καλός με τα παιδιά του. Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει στο σημείο να πάρει τη καραμπίνα να πυροβολήσει τη μάνα των παιδιών του και να αφαιρέσει μια άλλη ζωή. 
Δεν θεωρώ ότι ήταν μια κακιά στιγμή. Κακιά στιγμή είναι όταν συναντάς κάτι απρόοπτο στο δρόμο σου και όχι αυτό που έγινε. Θα ήθελα να πω στο γαμπρό μου ότι τα προβλήματα σε ένα γάμο δεν λύνονται με τα όπλα γιατί τώρα και τα δικά του παιδιά είναι συγκλονισμένα αλλά και τα παιδιά της άλλης οικογένειας έμειναν ορφανά», προσθέτει


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι λέει ο πεθερός του δολοφόνου στο protothema.gr 


 
 
Ηγουμενίτσα: Ο πατέρας της γυναίκας που πυροβολήθηκε μιλά στο protothema.gr Ηγουμενίτσα: Ο πατέρας της γυναίκας που πυροβολήθηκε μιλά στο protothema.gr Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 29, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.