48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ





Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας καλεί όλους τους συναδέλφους σε ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ! Να μην πάει ώρα χαμένη! Στις 22 και 23 του ΜΑΗ να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς!

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΕ, ΔΝΤ μειώνουν για ακόμα μια φορά τους μισθούς και τις συντάξεις μέσα από τη κατακρεούργηση του αφορολογήτου και τη περικοπή της προσωπικής διαφοράς. Χάνουμε 1 μισθό και δύο συντάξεις! Κρατούν στο ακέραιο το σύνολο της αντεργατικής νομοθεσίας για τις συλλογικές συμβάσεις και τα εργασιακά δικαιώματα και τις επεκτείνουν! Ιδιωτικοποιούν ενέργεια, νερό, μεταφορές! Τα τιμολόγια θα πάρουν φωτιά! Απελευθερώνουν πλειστηριασμούς, κατασχέσεις! Βάζουν νέα εμπόδια στα συνδικαλιστικά δικαιώματα, στην οργάνωση του αγώνα, στην απεργία! Θέλουν να μην μπορούμε να αποφασίζουμε μια κινητοποίηση!

Είναι αδίστακτοι! Ανακοίνωσαν την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας που θεμελιώθηκε στο αίμα των αγώνων των εργατών την μέρα της πρωτομαγιάς!

Τα μέτρα που ψηφίστηκαν είναι το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Από την αγριότητα τους δεν γλυτώνει κανείς! Καμιά αυταπάτη! Δεν έχουν τσίπα! Τα αντίμετρα που ανακοινώνουν είναι φορολογικές μειώσεις για τις επιχειρήσεις! Αποδοχή ότι η ακραία φτώχια θα ξεπεράσει κάθε όριο!

ΤΑΞΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗ.

Στον κλάδο μας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απολύσεις με την αξιολόγηση και τη κινητικότητα. Η πλειοψηφία των δημοτικών αρχών συνεχίζει να βάζει πλάτη στην υλοποίηση της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής. Αυτό έκανε όλα τα χρόνια με όλες τις κυβερνήσεις, το ίδιο κάνει και τώρα. Μαζί κατάργησαν τη Μόνιμη και Σταθερή Εργασία και την αντικατέστησαν με τα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας των 495 ευρώ. Μαζί κατάντησαν τη Τοπική Διοίκηση φοροεισπρακτική μηχανή λεηλάτησης του λαϊκού εισοδήματος.

Σήμερα μαζί απολύουν 15.000 συναδέλφους συμβασιούχους! Να σημάνει συναγερμός στα αμαξοστάσια! Αν απολυθούν οι συνάδελφοι η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας είναι προ των πυλών!

Κανένας μόνος του! Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από σχέση εργασίας για το δικαίωμά μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά!

Καμιά εμπιστοσύνη στις εργοδοτικές - κυβερνητικές πλειοψηφίες της ΠΟΕ ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ! Σπέρνουν τη μοιρολατρία, την απογοήτευση, τον συμβιβασμό! Δεν ξεχνάμε τα συλλαλητήρια στήριξης της κυβέρνησης! Δικό τους δημιούργημα είναι η αξιολόγηση και η στοχοθεσία! Έχουν το θράσος να μιλάνε για αγώνες αυτοί που μας διασπούν, διαχωρίζουν τους εργαζόμενους ανάλογα με τη σχέση εργασίας όπως και οι εργοδότες!

ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε! Έχουμε υποχρέωση σε εμάς και τα παιδιά μας! Δεν είναι ανίκητοι! Αν δεν αντισταθούμε θα φέρουν και άλλα μέτρα! Δεν έχουν τη συναίνεση μας! Να απαιτήσουμε να μας δώσουν πίσω ότι μας πήραν κατά τη διάρκεια της κρίσης! Να ενώσουμε τη φωνή μας, τη δύναμη μας με τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους φοιτητές, τους μαθητές! Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα! Κάθε μέρα, κάθε στιγμή να μας βλέπουν μπροστά τους! Όλοι στους δρόμους!

Δίνουμε τη μάχη οργανωμένοι στο σωματείο μας - Πιο δυνατά στους αγώνες - Δε σκύβουμε το κεφάλι. Παλεύουμε για να προασπίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, να ανατρέψουμε τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές, για την ανάκτηση των απωλειών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Θεσπρωτίας

Ο Πρόεδρος
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΛΑΓΚΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 


 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.