Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Κ. Π. ΑΡΙΑΔΝΗ για την Ημέρα της Μητέρας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)






Γιορτάσαμε χθές την Ημέρα της Μητέρας με εκείνα τα συναισθήματα που όλοι/όλες έχουμε για την μητέρα μας όπως χαρά,συγκίνηση,τρυφερότητα, ενθουσιασμός,νοσταλγία! Μια ωραία εκδήλωση στην οποία συνέβαλαν με αγάπη και μεράκι συνοδοιπόροι του Κέντρου Πρόληψης τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Την κ.Βάσω Παπαδιώτη-Αθανασίου ,αν.καθηγήτρια Ψυχολογίας Παν/μιου Ιωαννίνων, για την τιμή που μας έκανε να μας συμπεριλάβει στο φορτωμένο της πρόγραμμα και να μιλήσει για την σύγχρονη μορφή γονείκότητας, την σχέση του ζευγαριού και τον ρόλο του πατέρα σήμερα.Η εμπειρία της στις αλλαγές που συντελέστηκαν στην ελληνική οικογένεια είναι πολύτιμη.
 

Το ΚΔΑΠ -Δίαυλος που φρόντισε τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στην παρουσίαση, ζωγραφίζοντας για την μητέρα, έργο το οποίο ήταν το δώρο μας προς την καλεσμένη μας.
Επίσης τα παιδιά απαγγείλανε ποιήματα για την μητέρα συνοδεία μουσικής.

Τον σύλλογο τριτέκνων του οποίου η πρόεδρος κ.Μπέση ανέλαβε τον συντονισμό της εκδήλωσης.
 

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς,εκπαιδευτικούς και μέλη της κοινότητας που συμμετείχαν όχι μόνο στην εκδήλωση αυτή αλλά είναι υποστηρικτικοί σε κάθε δράση και παρέμβαση του Κέντρου Πρόληψης.

Μας εμψυχώνουν και μας εμπνέουν!



Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Κ. Π. ΑΡΙΑΔΝΗ για την Ημέρα της Μητέρας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση του Κ. Π. ΑΡΙΑΔΝΗ για την Ημέρα της Μητέρας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.