Ηγουμενίτσα: Αύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Την Τρίτη 16/05/2017 και ώρα 08:00 π.μ. θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Spirit» της εταιρείας Thomson, σημαία Μάλτας. Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 18:00 μ.μ..

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν στο πλοίο θα επιβαίνουν 1215 επιβάτες, και το πλήρωμα αυτού απαριθμεί τα 502 άτομα. Προηγούμενος σταθμός του πλοίου ο Τάραντας της Ιταλίας και επόμενος το Κότορ στο Μαυροβούνιο.

Το κρουαζιερόπλοιο είναι το πρώτο για τη φετινή χρονιά. Η εταιρεία Thomson έχει προσθέσει πλέον σαν σταθερό προορισμό την Ηγουμενίτσα μιας και η περσινή χρονιά με το πλοίο Thomson Celebration, φαίνεται να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Το Thomson Spirit έχει ανακοινώσει ήδη άλλες έξι (6) προσεγγίσεις για φέτος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Οι προσεγγίσεις στο σύνολό τους για το 2017 είναι δώδεκα (12) και εκτός από την εταιρεία Thomson θα καταπλεύσουν και πλοία των εταιρειών Seabourn και Silversea. H Silversea εντάσσει στους προορισμούς της την Ηγουμενίτσα για πρώτη χρόνια φέτος, ενώ η Seabourn θα έχει ως προορισμό την Ηγουμενίτσα επί σειρά ετών. 


 
Ηγουμενίτσα: Αύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν Ηγουμενίτσα: Αύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες