Η ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ (+ΒΙΝΤΕΟ)Ο πελαργός της Εγνατίας ήρθε φέτος στη φωλιά του στις 26 Μαρτίου 2017. Στις 14 Μαΐου είχαμε και την πρώτη εκκόλαψη αυγού από τα συνολικά 4 της φωλιάς ενώ στις 15 Μαίου φαίνεται και ο δεύτερος νεοσσός. 

Σε συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Αχέροντα και Καλαμά εξασφάλισε τα βίντεο από την στιγμή της πρώτης εκκόλαψης αλλά και από τον δεύτερο νεοσσό, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι youtube του φορέα διαχείρισης στις ακόλουθες διευθύνσεις:
Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της Εγνατίας που κάθε χρόνο φροντίζει να έχουμε στη διάθεσή μας αυτά τα μοναδικά στιγμιότυπα από τη φωλιά του πελαργού - έμβλημα της Εγνατίας, όπως φαίνονται από τη κάμερα κυκλοφορίας ακριβώς πάνω από τη φωλιά που επισκευάστηκε το 2016 από το Φορέα Διαχείρισης.


Η ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ (+ΒΙΝΤΕΟ) Η ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017 Rating: 5
Blog Pop-up

Σελίδες