ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ





Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή τη συμφωνία με τους δανειστές για τη δεύτερη αξιολόγηση, συμφωνία που ισοδυναμεί με 4ο μνημόνιο. Μετά το «σκίσιμο των μνημονίων», το «ούτε ρήξη – ούτε υποταγή», το «πρόγραμμα – ανακούφισης» της Θεσσαλονίκης, το «παράλληλο πρόγραμμα», τη θέση ότι «αριστερή πολιτική είναι μέσα στο ευρώ και την ΕΕ», έρχεται ένα Μνημόνιο διαρκείας, με υποχρέωση αιματηρών πλεονασμάτων 3,5% και βάρβαρων αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων σε συνεχή βάση, για το οποίο η κυβέρνηση περηφανεύεται, και απαιτεί ο λαός να είναι και ευχαριστημένος!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζει τον ίδιο δρόμο που υπηρέτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας από τη μια τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση, και, ενισχύοντας από την άλλη, τα προνόμια στην επιχειρηματική δράση του μεγάλου κεφαλαίου.

Νέες επώδυνες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές που θα πληρώνουν στον ΕΦΚΑ 1,4 εκατ. ασφαλισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι!!
- Μείωση του αφορολόγητου στα 5.861, με αποτέλεσμα να πληρώνουν φόρο εργαζόμενοι και συνταξιούχοι με αποδοχές από 490 € και πάνω ενώ θα καταργηθεί η έκπτωση φόρου για ιατρικές δαπάνες.
- Επέκταση του ανοίγματος των καταστημάτων για 30 Κυριακές, δώρο στους επιχειρηματικούς ομίλους και καταδίκη για τους εργαζόμενους.
- Επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, με συνέχιση των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων, με απαγόρευση της επεκτασιμότητας των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, με διευκόλυνση των μαζικών απολύσεων. - Αντί για μονιμοποιήσεις (που «υποσχόταν» ο Σκουρλέτης), συμφώνησαν 25.000 απολύσεις συμβασιούχων και μείωση του αριθμού τους στο σύνολο του δημοσίου!
- Συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων.
Μετά το σιδηρόδρομο, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια ετοιμάζεται το ξεπούλημα της ΔΕΗ με την ιδιωτικοποίηση του 40% των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΕΕ/ΔΝΤ/ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ.
ΟΛΕΣ / ΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 του Μάη
Όλοι στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στον Πεζόδρομο-ΟΤΕ στις 10,30 πμ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ε Θεσπρωτίας 


 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 16, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.