Σεμινάρια αναπαλαίωσης από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς



 


 
Ένα ειδικό σεμινάριο θα διεξαχθεί από το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς για κάθε Τετάρτη του μήνα Ιουνίου από την υπεύθυνη του τμήματος κα.Ρέτα Μαρέτα.

Το σεμινάριο δεν απευθύνεται μόνο στα μέλη του τμήματος αλλά είναι ανοικτό για το κοινό που μπορούν να γραφτούν και να το παρακολουθήσουν.

Αν λοιπόν.... αγαπάς τις κατασκευές, αν θα ήθελες να μετατρέψεις ένα παλιό αντικείμενο σου (κομοδίνο, καρέκλα,κορνίζα μικροέπιπλα κ.τ.λ), αν νομίζεις ότι ότι είναι δύσκολη η αναπαλαίωση και δεν θα τα κατάφερνες,

Τότε..... έλα να μοιραστείς την χαρά της δημιουργίας και την μαγική τέχνη του decoupage,των στένσιλς, τις πατίνες και σίγουρα θα νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και τα αναπαλαιωμένα αντικείμενα που θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας.

Ο Φιλοπροοδος Ομιλος Παραμυθιάς, παρακαλεί οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/05 και ώρα 16:00 στο κτίριο του Φ.Ο.Π. για να τους δοθούν από την κα.Ρέτα οι απαραίτητες οδηγίες για τα υλικά που θα χρειαστούν και για την εγγραφή τους.


 
Σεμινάρια αναπαλαίωσης από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς Σεμινάρια αναπαλαίωσης από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.