Νέες επιτυχίες για το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας (Σ.Ω.Η.)





Δύο μικρά ταλέντα στο πιάνο ανέδειξε το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας.

Πρόκειται για δύο μικρά παιδιά από τα Σύβοτα, τη Χριστίνα και τον αδελφό της Μιχάλη Τζοβάρα, που διακρίθηκαν στο πιάνο, κατά τον 40ο ετήσιο Πανελλήνιο και Παγκύπριο μουσικό διαγωνισμό νέων ταλέντων «ΦΙΛΩΝΑΣ 2017», που έλαβε χώρα στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, στις 30 Απριλίου.

Η 11χρονη Χριστίνα απέσπασε τη 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην Κατηγορία Α΄ Παίδων, ενώ ο μικρός 7χρονος Μιχάλης την 5η θέση και έπαινο στην Κατηγορία Β΄ Μικρών Ταλέντων.

Πολλά-πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επίμονη και επίπονη προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα νέες επιτυχίες, με πολλαπλά οφέλη και εμπειρίες από αυτές στη ζωή τους!!!

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους δασκάλους μουσικής κα Natalia Evdokimiva, Δ/ντρια του Ωδείου Κιέβου και Άρη Μπέλλο, Δ/ντη του Σύγχρονου Ωδείου Ηγουμενίτσας (Σ.Ω.Η.), για τη συλλογική τους προσπάθεια και συνεργασία!!! 


 
Νέες επιτυχίες για το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας (Σ.Ω.Η.) Νέες επιτυχίες για το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας (Σ.Ω.Η.) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.