Ηγουμενίτσα: Σχολή κριτών - χρονομετρών μεγάλων αποστάσεων κολύμβησης





Ο κολυμβητικός σύλλογος Α.Σ. ΆΛΜΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας διοργανώνουν στην Ηγουμενίτσα Σχολή κριτών - χρονομετρών μεγάλων αποστάσεων.

Οι νέοι κριτές που θα αποφοιτήσουν από την σχολή θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν ως πιστοποιημένοι κριτές, σε διοργανώσεις κολύμβησης "Open Water" της ομοσπονδίας, των περιφερειακών επιτροπών, των συλλόγων – ομίλων καθώς και σε άλλες διοργανώσεις.

Τα μαθήματα της σχολής θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πάνθεον.

Την εποπτεία - διδασκαλία θα έχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ. Τάσος Παπαδόπουλος και κ. Ευάγγελος Βούλτσος.

Τη σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν κάτοικοι των Περιφερειών Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, άνω των 18 ετών.

Δεκτές θα γίνουν οι πρώτες 60 αιτήσεις, ενώ το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ. Θα αναρτηθεί λίστα όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων της σχολής, θα δοθεί δίπλωμα κριτή - χρονομέτρη και σημειώσεις πάνω στους κανονισμούς μεγάλων αποστάσεων.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017
Πρωί: 09.30 - 13.30 (θεωρία)
Απόγευμα: 17.00 - 20.00 (θεωρία - εξετάσεις)

Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/y4AYLUhPBTE6njV23

Πληροφορίες στο e-mail: info@igoumenitsa.gr ή στα τηλέφωνα: 2665361270 και 6937377662. 


 
Ηγουμενίτσα: Σχολή κριτών - χρονομετρών μεγάλων αποστάσεων κολύμβησης Ηγουμενίτσα: Σχολή κριτών - χρονομετρών μεγάλων αποστάσεων κολύμβησης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 23, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.