Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών



Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ», στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και σε συνεργασία με το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Θεσπρωτίας (Π.Π.Π.), διοργάνωσε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των οικοτρόφων – μαθητών, εθελοντών και του προσωπικού του Π.Π.Π., το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30΄μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς παρεμβάσεων καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στους μαθητές του Παραρτήματος, από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης κ.κ. Παπαγιάνη Άννα και Θεοδώρου Θανάση, με στόχο την ενθάρρυνση, την τόνωση της αυτοπεποίθησης, την επιβράβευση, την κοινωνικοποίηση και την αποδοχή τους από τη μαθητική κοινότητα και την τοπική κοινωνία. 

 

Την προσπάθεια των παιδιών τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού κ.κ. Κάτσης Μάριος και Γιόγιακας Βασίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών κ. Γκίζας Χρήστος, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ» κα Κοτσώνη Αλέκα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών κα Σκεύη Παρασκευή, η Περιφερειακή Σύμβουλος, ταμίας του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. «ΗΡΑΚΛΗΣ» Φιλιατών κα Σπανοπούλου Λιάνα, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου κα Μητοπούλου Κατερίνα και ο Αντιπρόεδρος κ. Μηλιαρέσης Σπύρος, εκ μέρους των ΑΝ.ΕΛ. οι κ.κ. Μπάρκα Ελπινίκη και Μπάλλα-Μπότσαρη Ειρήνη και Βασιλείου Αντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Σουλιωτών κ. Μπότσαρης Δημήτρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ/σιου Φιλιατών κα Μπάντιου Νατάσα, ο Δ/ντης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Φιλιατών κ. Ντούβαλης Λάμπρος, εκ μέρους του Αθλητικού Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ» Φιλιατών οι κυρίες Δημητρίου Αμαλία και Ευθυμίου Ελένη, μαθητές του Γυμνασίου Φιλιατών και γονείς που ενθάρρυναν με επευφημίες και χειροκροτήματα τους αθλητές για τη συμμετοχή τους.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος 
ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Η Γραμματέας
ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ 


 
Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.