Νέα Δημοκρατία Παραμυθιάς, προς τον πρoεδρο του δημοτικού συμβουλίου: Να συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΠ
 
Με αίτημα της προς τον τον πρoεδρο του δημοτικού συμβουλίου, η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, ζητά όπως τεθεί προς συζήτηση το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας για στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα:Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, στις 15/5/2017, πραγματοποίησε ειδική Συνεδρίαση με θέμα την «Ενημέρωση- συζήτηση για τις εξελίξεις που αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) Ηγουμενίτσας» και απ’ ότι πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο και σχετικό ψήφισμα.

Όπως είναι γνωστό, η Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μεταστεγάσει το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και την Μονάδα ΠΕΔΥ Ηγουμενίτσας στο νέο κτίριο του ΤΕΠ προκειμένου να το λειτουργήσει.

Το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όμως, έχει σχεδιασθεί και κατασκευαστεί για άλλο σκοπό και συγκεκριμένα για να λειτουργήσει σαν αυτόνομα οργανωμένο Τμήμα του Νοσοκομείου Φιλιατών για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών με παροχή άμεσης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής φροντίδας.

Επειδή η σωστή λειτουργία του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, δεν αφορά μόνο το Δήμο Ηγουμενίτσας αλλά ολόκληρη τη Θεσπρωτία και προφανώς το Δήμο Σουλίου, τους κατοίκους του οποίου θα εξυπηρετεί στα επείγοντα περιστατικά, παρακαλώ να φέρετε το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας για συζήτηση- ενημέρωση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση, o πρόεδρος Ανδρέας Μπολότσης
και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Παραμυθιάς


 
Νέα Δημοκρατία Παραμυθιάς, προς τον πρoεδρο του δημοτικού συμβουλίου: Να συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΠ Νέα Δημοκρατία Παραμυθιάς, προς τον πρoεδρο του δημοτικού συμβουλίου: Να συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας του ΤΕΠ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017 Rating: 5

Σελίδες