Οι τομείς φοίτησης του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το σχολικό έτος 2017-18




Σας κάνουμε γνωστό ότι για το σχολικό έτος 2017-18, στο Επαγγελματικό Λύκειο Παραμυθιάς θα λειτουργήσουν οι παρακάτω τομείς ειδικοτήτων:
  1. Διοίκησης και Οικονομίας,
  2. Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού,
  3. Μηχανολογίας,
  4. Πληροφορικής,
  5. Υγείας Πρόνοιας – Ευεξίας.
Στους αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. χορηγούνται δύο (2) τίτλοι:
  • (α) Απολυτήριο Λυκείου πλήρως ισότιμο και ισοδύναμο με το Απολυτήριο του Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ),
  • (β) Πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 3.


Στα ΕΠΑ.Λ. μπορούν να εγγραφούν:
  • απόφοιτοι Γυμνασίου για την απόκτηση Απολυτηρίου Λυκείου και Πτυχίου ειδικότητας,
  • απόφοιτοι Α’ τάξης Γενικού Λυκείου, στη Β' τάξη ΕΠΑΛ,
  • απόφοιτοι Γενικού Λυκείου, στη Β' τάξη, για την απόκτηση Πτυχίου Ειδικότητας, παρακολουθώντας MONO μαθήματα ειδικότητας.
  • απόφοιτοι ΤΕΕ, ΤΕΛ ή Επαγγελματικού Λυκείου, στη Β' τάξη, για την απόκτηση δεύτερου Πτυχίου ειδικότητας, παρακολουθώντας MONO μαθήματα ειδικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τομείς και τις ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ., τη φοίτηση, την πρόσβαση σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ) μετά την αποφοίτηση, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο σχολείο ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ηλεκτρονικά παρέχονται σχετικές για τους ενδιαφερόμενους πληροφορίες στους ακόλουθους ιστοτόπους:
https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/epaggelmatika/epal/229-epal-kykloi-tomeis-eidikothtes.html, πληροφορίες για τους τομείς των ΕΠΑ.Λ. στη Β’ τάξη και τις ειδικότητες στη Γ’ τάξη,
http://sep4u.gr/fek/fek_2017_545b.pdf, σχετικά με την πρόσβαση των αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) σε Σχολές και Τμήματα των Πανεπιστημίων (ΑΕΙ) και των Τ.Ε.Ι., (σχολές του Μηχανογραφικού ΕΠΑΛ),
http://sep4u.gr/sxoles/epal_new.html, οι βάσεις των σχολών τριτοβάθμιας προηγούμενου έτους,
http://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/mathiteia/27113-28-02-17-enarksi-a-fasis-efarmogis-metalykeiakoy-etous-taksis-mathiteias-epal-3, Πρακτική άσκηση αποφοίτων, Μεταλυκειακό Έτος Μαθητείας.

Η δήλωση προτίμησης για εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2017-18, θα πραγματοποιηθεί από τις 19-06-2017 έως τις 23-06-2017. 


 
Οι τομείς φοίτησης του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το σχολικό έτος 2017-18 Οι τομείς φοίτησης του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για το σχολικό έτος 2017-18 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.