Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας



Τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο επισκέφθηκαν την Τρίτη 30 Μαΐου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας κ. Γεώργιος Μπούργος, ο Αντιπρόεδρος Σωτήριος Γκίκας και ο Γραμματέας Ιωάννης Δημητρίου.

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΗ για τους μακροχρόνια ανέργους, καθώς και ο νέος πράσινος φόρος που θεσμοθετήθηκε.


Ο Δήμαρχος κατά τη συζήτηση επεσήμανε την προσπάθεια της ΔΕΥΑΗ και του προέδρου της να απορροφήσει τον φόρο, αλλά και να προφυλάξει τις ευπαθείς ομάδες στο βαθμό, που η κείμενη νομοθεσία το επιτρέπει.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας για το οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων και των δύο πλευρών, καθώς τόσο ο Δήμος Ηγουμενίτσας όσο και το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας είναι κάθετα αντίθετοι στην υποβάθμιση τόσο του ΤΕΠ όσο και της πρωτοβάθμιας υγείας στην Ηγουμενίτσα. 


 
Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Συνάντηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας με το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.