Πολιτική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα του ελληνικού κόμματος της Αλβανίας "ΜΕGA" (+BINTEO)






 
Πολιτική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα έκανε το ελληνικό κόμμα της Αλβανίας "ΜΕGA", το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου, με ομιλητή τον πρόεδρό του Χρήστο Κίτσο, εν όψει των αλβανικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, όπου κατέρχεται αυτόνομο. 
Μεταξύ άλλων ο κ. Κίτσος, απευθυνόμενος στους Βορειοηπειρώτες, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, σημείωσε ότι "συνειδητά και χωρίς κανένα επηρεασμό επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο της ανεξάρτητης καθόδου, γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι η δική μας επιλογή συμβαδίζει με τη μοίρα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να αγωνίζεται ασταμάτητα και να μην αφήνει τις δικές του τύχες στα χέρια άλλων, γιατί μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η επιβίωσή του και η προκοπή του". 


Και πρόσθεσε: 
"Προσπαθούμε να αγγίξουμε τις καρδιές και το φιλότιμο κάθε Βορειοηπειρώτη να συνταχτεί μαζί μας και να είναι σίγουρος ότι κάθε ψήφος του θα είναι πάντα στην υπηρεσία των συμφερόντων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Θα δίνουμε πάντα αγώνα για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, για τους ανθρώπους μας, για το βιο και τις περιουσίες μας, για την παιδεία και τον πολιτισμό μας, για την ταυτότητά μας". Υπογράμμισε ακόμη ότι "ο αγώνας μας είναι δύσκολος, αλλά ωραίος, γιατί αυτή τη φορά έχουμε βάλει ένα στόχο: να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια του Βορειοηπειρώτη και να επιβεβαιώσουμε το σθένος της ψυχής του στις δύσκολες στιγμές, για να δείξουμε ανάστημα και να αποτρέψουμε όσους μας θέλουν διαλυμένους και ανίσχυρους". 


 
Πολιτική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα του ελληνικού κόμματος της Αλβανίας "ΜΕGA" (+BINTEO)  Πολιτική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα του ελληνικού κόμματος της Αλβανίας "ΜΕGA" (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.