Πρόσωπο των ημερών ο Θεσπρωτός πρόεδρος των Ειδικών Φροτρών Αττικής Β. Ντούμας


Δραστήριο άτομο, με πολλές ευαισθησίες, με ανθρώπινο πρόσωπο, με επαγγελματική συνείδηση, με αισθήματα συναδελφικής αλληλεγγύης, είναι ο Θεσπρωτός (από το Μαργαρίτι) πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Αττικής Βασίλης Ντούμας, που μπορεί να είναι αστυνομικός, έχει σπουδάσει όμως Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά την αποφοίτησή του από την Εκκλησιαστική Σχολή Βελλάς Ιωαννίνων. 
Βρέθηκε στο προσκήνιο της επικαιρότητας με αφορμή την απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομίας να διατάξει την πειθαρχική δίωξή του, για δηλώσεις του, που ακολούθησαν την απαγόρευση της εκδήλωσης αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων. 


Πρόκειται για συγκροτημένο άτομο, κάτι, που φαίνεται όχι μόνο στο λόγο του, αλλά και στη συμπεριφορά του, που είναι ο ιδρυτής του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ). 
Είναι σημαντικό ότι στο Σώμα των Ειδικών Φρουρών υπάρχουν άτομα με προσωπικότητα και μόρφωση, κάτι που βοηθάει στο να έχει λειτουργικό και κοινωνικό χαρακτήρα η αστυνομία. 


 
Πρόσωπο των ημερών ο Θεσπρωτός πρόεδρος των Ειδικών Φροτρών Αττικής Β. Ντούμας Πρόσωπο των ημερών ο Θεσπρωτός πρόεδρος των Ειδικών Φροτρών Αττικής Β. Ντούμας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες