Εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ο Αλέκος Πάσχος




Αγαπητοί συνάδελφοι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας, στην διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η σύσταση εκλογικής επιτροπής ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στο Επιμελητήριο μας την περίοδο από 05 έως 19 Νοεμβρίου 2017, ανακοίνωσα την πρόθεσή μου στα μέλη του συμβουλίου να διεκδικήσω για μια ακόμη φορά (και τελευταία σύμφωνα με τον υπό ψήφιση νέο νόμο για τα επιμελητήρια), την θέση του προέδρου.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση ήταν δύο:

Ο πρώτος αφορά την ολοκλήρωση μιας σειράς προγραμμάτων που είτε έχουν ξεκινήσει, είτε έχουν δρομολογηθεί και τα οποία στοχεύουν στην υποβοήθηση του επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας.


Προγράμματα που αφορούν δράσεις εσωστρέφειας (προσέλκυση τουρισμού για παράδειγμα) και εξωστρέφειας (εξαγωγικές προσπάθειες).

Προγράμματα τα οποία στήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, με πολύ κόπο αλλά κυρίως με απόλυτη συνεννόηση μεταξύ των μελών του διοικητικού μας συμβουλίου.

Ο δεύτερος, επίσης σημαντικός λόγος, είναι η ανάγκη που προκύπτει να συνεχιστεί η λειτουργία του Επιμελητηρίου απαλλαγμένη από κομματικές, πολιτικές και ατομικές σκοπιμότητες.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο το Επιμελητήριο λειτούργησε ενωτικά και χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις, θέλω να πιστεύω ότι απέδωσε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Στόχος μου λοιπόν είναι να συγκροτήσουμε για μια ακόμη φορά ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο το οποίο θα συνεχίζει να τοποθετεί πάνω και πέρα από όλα τα συμφέροντα των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Για τον λόγο αυτό και αποφάσισα να ζητήσω να με εμπιστευτείτε στις επόμενες εκλογές.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Αλέξανδρος Πάσχος 


 
Εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ο Αλέκος Πάσχος Εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ο Αλέκος Πάσχος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.