Παραμυθιά: Έλεος!!! Έβαλαν φωτιά για 10η φορά σε 1 μήνα στο αρχοντικό στην πλατεία Βούλγαρη. Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι. Τι και αν σχηματίστηκε δικογραφία


Πλέον έχει καταντήσει ανέκδοτο και θα προκαλούσε γέλια, αν το θέμα δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, εκδηλώθηκε φωτιά για 10η φορά σε 1 μήνα στο αρχοντικό Στρουγγάρη στην πλατεία Βούλγαρη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 02:15 και στο σημείο έφτασαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 3 πυροσβέστες, οι οποίοι έσβησαν την φωτιά 30 λεπτά μετά, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και σε αυτήν την περίπτωση, βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από υφάσματα εμποτισμένα με εύφλεκτο υλικό.

Στην πλατεία Βούλγαρη, είχαν συγκεντρωθεί ανάστατοι κάτοικοι της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες παραλίγο να δημιουργηθεί και επεισόδιο μεταξύ τους, αφού μετά από 10 απόπειρες εμπρησμού είναι λογικό να επικρατεί αναστάτωση και πολλά νεύρα.

Για το θέμα μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία στις 21 Ιουλίου, ωστόσο από ότι φαίνεται, δεν ήταν αρκετό.


Υπενθυμίζουμε πως κατά την διάρκεια των 30 ημερών και των 10 περιστατικών (το πρώτο περιστατικό εκδηλώθηκε στις 9 Ιουλίου), βρέθηκαν από την αστυνομία, αρκετοί εμπρηστικοί μηχανισμοί (δείτε εδώ).

Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη στο ιστορικό κέντρο της Παραμυθιάς, με πολλά παλιά σπίτια με ξύλινα πατώματα και με σοβαρό κίνδυνο επέκτασης της φωτιάς. Επίσης κίνδυνος υπάρχει και από τους καπνούς που μπαίνουν στα σπίτια κατά την διάρκεια της νύχτας και ενώ οι κάτοικοι κοιμούνται, με ότι μπορεί να συμβεί από τις αναθυμιάσεις και τα παράγωγα του καπνού.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι πλέον εξαγριωμένοι και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην paramythia-online.gr, ζητούν να αποδοθούν άμεσα ευθύνες προς πάσα υπεύθυνο και προσανατολίζονται στο να επισκεφτούν τις επόμενες ημέρες τον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ τονίζουν με νόημα, τι θα συμβεί αν υπάρξουν απώλειες ζωής ή περιουσιών. “Αν θα χάσει κάποιος την ζωή του ή καεί ολόκληρη η γειτονιά, τότε θα ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα, αφου το θέμα θα παίζει σε όλα τα πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια”, ανάφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της γειτονιάς.

Όπως και να έχει θα πρέπει να αποδοθούν άμεσα ευθύνες για να τελειώνει το πανηγυράκι των 30 ημερών και των 10 εμπρησμών.


 
Παραμυθιά: Έλεος!!! Έβαλαν φωτιά για 10η φορά σε 1 μήνα στο αρχοντικό στην πλατεία Βούλγαρη. Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι. Τι και αν σχηματίστηκε δικογραφία Παραμυθιά: Έλεος!!! Έβαλαν φωτιά για 10η φορά σε 1 μήνα στο αρχοντικό στην πλατεία Βούλγαρη. Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι. Τι και αν σχηματίστηκε δικογραφία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.