Νέα επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας - Κατασχέθηκαν 188 κιλά κάνναβης και 1 κιλό "σοκολάτα"



Συνελήφθησαν, εχτές (04-08-2017) μετά τα μεσάνυχτα σε δασική περιοχή στο Σουλόπουλο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση στο εσωτερικό της χώρας.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν εχτές μετά τα μεσάνυχτα, από τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή στο Σουλόπουλο Θεσπρωτίας και συνελήφθησαν διότι εισήγαγαν στη χώρα και μετέφεραν τα παρακάτω:
  • ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -188- κιλών και -256- γραμμαρίων
  • δέμα με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους (1.052) γραμμαρίων

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε επιπρόσθετα και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (520) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 


 
Νέα επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας - Κατασχέθηκαν 188 κιλά κάνναβης και 1 κιλό "σοκολάτα" Νέα επιτυχία της δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας - Κατασχέθηκαν 188 κιλά κάνναβης και 1 κιλό "σοκολάτα" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.