2ος σε ψήφους στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου - Απέτυχε να εκλεγεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιάννης Παππάς



Δεύτερος σε ψήφους στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ εκλέχθηκε ο γιαννιώτης πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Κώστας Βρακάς, που συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο νίκης του νέου προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου. 


Με μόλις μία ψήφο διαφορά (έλαβε 50 ψήφους έναντι 51), κατετάγη δεύτερος, πίσω από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος εκλέχτηκε πρώτος με την παράταξη του Β. Γραμμένου. 
Αντίθετα, δεν κατάφερε να εκλεγεί στο νέο Δ.Σ. ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Γιάννης Παππάς ο οποίος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καλαντζή, στο οποίο έλαβε μόλις 19 ψήφους και κατετάγη 8ος ανάμεσα σε 11 συνυποψηφίους του.


 
2ος σε ψήφους στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου - Απέτυχε να εκλεγεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιάννης Παππάς 2ος σε ψήφους στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου - Απέτυχε να εκλεγεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Γιάννης Παππάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.