Γκρίνια στην Γλυκή για τους εκτεθειμένους στον ήλιο σωλήνες του δικτύου ύδρευσης - Τι απαντούν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι



400 και πλέον μέτρα σωληνώσεων, από το αντλιοστάσιο ύδρευσης της Γλυκής μέχρι και τα πρώτα ξενοδοχεία της κοινότητας, υπάρχουν εκτεθειμένα στον ήλιο σύμφωνα με καταγγελίες κάτοικων και σύμφωνα με τον αδιάψευστο φακό της κάμερας τους.

Η κατάσταση αυτή όπως σημειώνουν, εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ποιότητα του νερού όσο και την υγειά των κάτοικων, ενώ τονίζουν με νόημα την αυξημένη επισκεψημότητα της high season στην περιοχή.



Σε επικοινωνία μας τόσο με τον αντιδήμαρχο ύδρευσης Θοδωρή Μπάτση, όσο και με την χωρική αντιδήμαρχο Βασιλική Ντούκα, μας επιβεβαίωσαν την ύπαρξη των εξωτερικών σωληνώσεων ύδρευσης, διευκρινίζοντας πως έχουν παραμείνει εκτός εδάφους, μέχρι να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου, μετά και τις έκτακτες εργασίες που προέκυψαν με την αντικατάσταση σωληνώσεων που είχαν βουλώσει από άσβεστα. Θυμηθείτε την περίπτωση.

Οι εργασίες αυτές πραγματοποιήθηκαν στις 23 Ιουλίου, ωστόσο ακόμα και σήμερα, οι δύο αντιδήμαρχοι, δεν έδωσαν κάποιο χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των σωληνώσεων εντός του υπέδαφους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόσφατα, δόθηκε σε λειτουργία και η ύδρευση της Γλυκής μέσω πηγών Άμπουλα, ένα έργο που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 1.116.000€


 
Γκρίνια στην Γλυκή για τους εκτεθειμένους στον ήλιο σωλήνες του δικτύου ύδρευσης - Τι απαντούν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Γκρίνια στην Γλυκή για τους εκτεθειμένους στον ήλιο σωλήνες του δικτύου ύδρευσης - Τι απαντούν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.