Ηγουμενίτσα: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτίθεται σε αυτοκίνητο στα "Πλατάνια" (+ΒΙΝΤΕΟ)



Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να λάβει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη της Ηγουμενίτσας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας και μεμονωμένων εθελοντών.

Η αδυναμία διαχείρισης του προβλήματος από την Δημοτική Αρχή, η οποία και είναι υπεύθυνη, έχει γιγαντώσει το πρόβλημα.




Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου τα θηλυκά σκυλιά βρίσκονται σε οίστρο, τα αρσενικά σχηματίζουν αγέλες, θέλοντας να δείξουν ποιο είναι  πιο δυνατό και δεν είναι λίγες οι φορές που επιτίθενται σε περαστικούς, σε μηχανάκια ακόμα και σε ΙΧ.

Ένα τέτοιο περιστατικό, κατέγραψε η κάμερα του thespro.gr, το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή οδό, στην περιοχή "Πλατάνια".

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ομάδα από 5-6 σκυλιά, έχουν περικυκλώσει διερχόμενο ΙΧ, δαγκώνοντας τα πλαστικά του οχήματος, με τον οδηγό του να είναι αδύνατο να αντιδράσει.

Θα πρέπει να ληφθεί άμεσε μέριμνα από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, ώστε να περιοριστούν τα επιθετικά σκυλιά, όπως ορίζει άλλωστε και η νομοθεσία, πριν τα αδέσποτα σκυλιά (τα οποία δεν φταίνε σε τίποτα) προκαλέσουν κάποιο ατύχημα, όπως πολλές φορές έχει συμβεί στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:





Ηγουμενίτσα: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτίθεται σε αυτοκίνητο στα "Πλατάνια" (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτίθεται σε αυτοκίνητο στα "Πλατάνια" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.