Σε Ηγουμενίτσα και Σαγιάδα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης (+ΦΩΤΟ)




Την 5 και 6 Αυγούστου 2017, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυρίου πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές των νομών Θεσπρωτίας και Κερκύρας, αρμοδιότητας 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, ο Αρχηγός Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε την 3η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, συναντήθηκε με το Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικές Αρχές της περιοχής δικαιοδοσίας του. 
Επίσης ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυρίου και τον Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, επισκέφθηκε τις Λιμενικές Αρχές Ηγουμενίτσας, Σαγιάδας, Κερκύρας, Οθωνών, Παλαιοκαστρίτσας, Λευκίμμης και Παξών, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Προϊσταμένους και να συνομιλήσει με το προσωπικό των εν λόγω Λιμενικών Αρχών, το οποίο ευχαρίστησε και συνεχάρη για το έργο που επιτελεί στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετεί.
Στην Κέρκυρα ο Αρχηγός Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κερκύρας κ. Κωνσταντίνο Νικολούζο, ενώ στους Οθωνούς με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Οθωνών κ. Γεώργιο Αργυρό, με τους οποίους και συζητηθήκαν θέματα τοπικής αρμοδιότητας αμοιβαίου ενδιαφέροντος
Τέλος ο Αρχηγός συνάντησε και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας κ. Ανδρέα Νταή με τον οποίο συζήτησε θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της εν γένει λειτουργίας των λιμενικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού. 


 
Σε Ηγουμενίτσα και Σαγιάδα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης (+ΦΩΤΟ) Σε Ηγουμενίτσα και Σαγιάδα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.