Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών σε άρθρο του Πέτρου Μίντζα



Αξιότιμε κ. Διευθυντά ,

Ειλικρινά εκπλήσσομαι με τα αναφερόμενα στο από 8/9/2017 άρθρο του αρθρογράφου σας καθώς και το ότι επιτρέπετε να αναρτώνται στον ιστότοπο σας τόσο ανυπόστατα στοιχεία , που προφανώς στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα του μοναδικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος στο Ν. Θεσπρωτίας.

Και τούτο διότι,

Ακόμη και οι μαθητές του λυκείου γνωρίζουν ότι το πλεόνασμα χρήσης όπως αυτό . εμφανίζεται στον ισολογισμό που σας απέστειλα για ενημέρωση σας . αποτελεί λογιστικό μέγεθος και όχι ταμειακό υπόλοιπο.. Με άλλα πιο απλά λόγια, από την λειτουργία του Ιδρύματος για το 2016 προκύπτει λογιστική κερδοφορία και όχι ζημία όπως πιθανώς μερικοί να επιθυμούσαν και όπως συνέβαινε στο παρελθόν (πριν το 2013).

Επίσης για ενημέρωσή σας οι αγορές των μηχανημάτων που προήλθαν από δωρεά το 2015-16 προέρχονται από κορυφαίες εταιρείας εγνωσμένου κύρους όπως η Pentax .Wolf. Weinmann . Carestream . Stryker. Rontis με έδρες στην Ιαπωνία , Γερμανία. Αμερική και Ελβετία αντίστοιχα . Μάλλον ο αρθρογράφος σας θα μπέρδεψε το Γιαπωνέζικο με το κινέζικο το οποίο δεν μας ενοχλεί αν πληρεί τις αυστηρές προδιαγραφές ( πιστοποιητικά CE κλπ ). Καλό θα είναι επίσης να γνωρίζετε . ότι η συγκεκριμένη δίορεά πραγματοποιήθηκε λόγω της καταγίογής του ανδρός της από την Θεσπρωτία και της προσωπικής οικογενειακής φιλίας που μας συνδέει. 


Όσο για τις αδιαφανείς διαδικασίες , δυστυχώς θα σας στεναχωρήσω για άλλη μια φορά διότι η διαπραγμάτευση και αγορά των μηχανημάτων έγινε από εκπρόσωπο του δωρητή και καλύφτηκαν τα περισσότερα τμήματα του Νοσοκομείου

Αλήθεια δεν γνίορίζετε ότι για την μελέτη ύπνου (Γερμανική εταιρεία) έρχονται ασθενείς στην ακριτική Θεσπρωτία από το Μεσολόγγι έως την Φλώρινα ? Να σας πληροφορήσω ότι είμαστε επίσης το 3ο Νοσοκομείο που διαθέτει αυτό τον εξοπλισμό στην βορειοδυτική Ελλάδα.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε επίσης ότι για την διουριθρική αφαίρεση του προστάτη με το σύστημα TURIS (Γερμανική εταιρεία ) είμαστε το πρώτο Νοσηλευτικό Ίδρυμα που τα αγόρασε και μετά ακολούθησαν αλλά μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα στην περιοχή . Επίσης για το γαστρεντερολογικό τμήμα η εικόνα υψηλής ευκρίνειας( high definition & resolution ) καθ(ός και οι δυνατότητες του συστήματος (γαστροσκόπιο) είναι εφάμιλλες με ανάλογα μηχανήματα που υπάρχουν σε πιο μεγάλα Νοσοκομεία.
Τέλος και η ψηφιοποίηση της εικόνας στο ακτινολογικό τμήμα (Αμερικανική εταιρεία ) έχει συμβάλει για καλύτερα διαγνωστικά αποτελέσματα.

Αλήθεια, γιατί δεν ρωτάτε τους ιατρούς να σας ενημερώσουν καλύτερα ?

Όπως καταλαβαίνετε, η αναβάθμιση το>ν υπηρεσιών υγείας στην περιοχή . βοηθά τον ανήμπορο συμπολίτη μας ώστε να αποφεύγονται άσκοπες μετακινήσεις. Επίσης πολίτες από άλλους Νομούς επιλέγουν πλέον το Νοσοκομείο μας για τις υπηρεσίες που παρέχει .

Κλείνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά ειλικρινά εκπλήσσομαι για την σκοπιμότητα σας να δυσφημίσετε το Νοσοκομείο και για τα ειλικρινή κίνητρα σας.


Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών σε άρθρο του Πέτρου Μίντζα Απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών σε άρθρο του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.